Welke Auto Past Bij Mij?

Wat is nou een geschikte auto voor mij? Deze vraag krijgen wij geregeld en om die vraag te beantwoorden stellen wij altijd eerst een aantal vragen. Is de auto voor jezelf of voor het hele gezin? Rij je veel of weinig kilometers per jaar? Ga je voor een nieuwe auto of voor een occasion? Dit zijn al een aantal vragen die je zullen helpen met de keuze voor een auto.

Kies ik voor een kleine of grote auto?

Een kleine auto is perfect voor wanneer je alleen bent en weinig kilometers hoeft te maken. Daarbij is een kleine auto vaak goedkoper dan grote auto’s. En omdat in een kleine auto vaak minder kilometers worden gemaakt, kiezen de meeste mensen voor een kleine benzinemotor, zoals een twee- of driecillinder.

Maar heb je een gezin of is er een kinderwens? Dan is het verstandig om uit te kijken naar een grotere auto. Ook wanneer je veel kilometers maakt is een grote auto vaak comfortabeler, kan gemakkelijker lange afstanden afleggen en springt zuiniger om met de brandstof.

Ga ik voor een nieuwe auto of een occasion?

Wanneer je kiest voor een nieuwe auto heb je het voordeel dat je de auto zelf kunt samenstellen. Denk aan kleur, uitrusting, opties, etc. Daarbij heb je bij een nieuwe auto minimaal twee jaar garantie en zijn nieuwe auto’s vaak veiliger, schoner en zuiniger dan een occasion. Echter zijn ze wel duurder dan occasions en hebben nieuwe auto’s een hogere verzekeringspremie.

Een occasion heeft dan weer een lagere aanschafprijs. Je kunt met hetzelfde budget in een hogere klasse rijden dan wanneer je een nieuwe auto zou aanschaffen. De keuze voor een occasion is ook groter dan bij een nieuwe auto. Wel heb je bij een occasion minder garantie dan bij een nieuwe auto en is de auto vaak minder zuinig en heeft het vaak minder veiligheidsvoorzieningen.

Wij helpen jou bij het zoeken van een geschikte auto!

Kom je er niet uit? Weet je niet wat voor auto je moet kiezen? Geen probleem, wij helpen je bij het vinden van een geschikte auto. Vul het formulier aan de rechterkant in en wij gaan voor je op zoek naar een geschikte auto. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!

Mogelijk gemaakt door Mobilox